Wij zijn een professionele fabrikant en exporteur van kunststofplaten, ontwerp en produceren holle polycarbonaat blad, solide PC blad, holle PVC plafond/wand blad, PVC decoratie blad, enz. Wij eigen fabriek van 80000 M2 lokaliseren van 200m in de buurt van Tudian Exit van Shanghai-Hangzhou Expressway, vervoer is erg handig.


Bezit van volledige waaier van geavanceerde apparatuur tijdens productie, evenals onze efficiënte productie, controle wij over het kwaliteitssysteem moeten worden opgemaakt strikt onder ISO systeem in zeer proces om producten van hoge kwaliteit en meest concurrerende prijs! We hebben nu vijf sets de meest geavanceerde productielijnen voor holle PC blad, en tot wordt vervolgens geïmporteerd uit Unie in Italië. Onze totale productiecapaciteit is over 10000MT per jaar. En we hebben totaal 35 productielijnen voor PVC plafond paneel, met productiecapaciteit meer dan 700000 M2 per maand. Onze staat techniekteams van ontwerpen en ontwikkelen van hebben zijn venturing in het bijwerken van producten alle tijd om de uitdaging van de markt. OEM-bestellingen zijn van harte welkom! Voor meer informatie, bezoek onze


Alle producten worden gebruikt voor de bouw, decoratie zoals Skylites, dak licht, groene huis, parkeerplaatsen, bushaltes, teken planken voor reclame, zonnescherm en douche deuren, enz., met goede kerfslagwaarde, licht transmissie, brandvertragend, geluidisolatie, UV-bescherming.Als gevolg van de opgedane ervaring in PC blad- en het PVC blad, wij geloven dat u onze beste dienstverlening!