Glas-in-plafond

Gebrandschilderd glas is geschilderd te schilderen rechtstreeks op het glas, dan barbecue compleet, en weerspiegelt de kleur van het licht van schoonheid. De verschillende ontwerpen en kan worden gebruikt voor interieur verlichting. Maar dit materiaal wordt alleen gebruikt voor lokale decoratie, of als Christian Church.

Plafond decoratie, onder materiƫle dingen, de belangrijkste problemen is het aandeel van alle soorten en maten. De voormalige moet worden behandeld overeenkomstig de specifieke voorwaarden, de laatste wordt berekend volgens de ergonomie, esthetiek. Vanuit de hoogte, moet het huisverbetering goedkeuring hoogte niet minder dan 2,5 m. anders, probeer niet te doen modellering pokken, in plaats van decoratieve gips vak.

Versierd met lichtgewicht stalen balken gips board plafond of multiplex plafond, op het moment van gezicht schilderen. Moet gips poeder en verzegelde naden en verzegeling tapes sleutel opnieuw gebruiken, geschilderd aan de onderkant.

Plafond bouw, ongeacht het materiaal, mogen niet vergeten dat een ding: gesloten! In het geval van ratten en kakkerlakken in het nest.