Aluminiumplaat Vijf soorten oppervlaktebehandeling

Aluminiumplaten worden tegenwoordig veel gebruikt in de bouw, met name bij het decoreren van bouwmaterialen. Het uiterlijk van aluminiumplaten maakt meer zorgen. Dus nu meer zorg over het oppervlak van de esthetische behandeling van aluminiumplaten.

1. Aluminium plaat Elektroforese verf

Deze aanpak is nu de meest gebruikte in Japan, na een dergelijke behandeling, het oppervlak van de aluminiumplaat heeft een gladde zijde, corrosiebestendigheid zal worden verbeterd.

2. Aluminium plaat Elektrostatisch spuiten van poeder

De hoofdkenmerken van de versterkte corrosiebestendigheid van aluminium platen, voor sommige zuur- en alkalizouten, is deze aluminiumplaat beter dan profielen voor oxidatiekleuring.

3. Aluminium plaat schurende stoffen

Zijn eigen patroon aluminium plaat is zeer helder, maar in ons leven in een bepaalde omgeving zal verschijnen verontrustende hoogtepunten, het slijpen van het gebruik van zand kan heel goed zijn om deze tekortkoming te overwinnen, het oppervlak als zijde in het algemeen zijdeachtig, ontving veel mensen zoals.

4. Aluminium plaat Meertonige oppervlaktebehandeling

De vroegere traditionele kleur van aluminiumplaten was niet in staat om aan de behoeften van sommige ontwerpers te voldoen, om de aluminiumplaat beter te maken met het gebruik, er is een verscheidenheid aan kleurverwerking, zodat de kleur van de aluminiumplaten perfecter wordt, het belangrijkste punt is dat de noodzaak om polijsten oxidatie na de behandeling ondergaan, het effect is de beste.

5. Aluminiumplaat Plasmaverbetering van elektrochemisch oppervlakkeramiek

Dit is het gebruik van geavanceerde wetenschap en technologie. Na dit soort verwerking is de kwaliteit van de aluminiumplaten uitstekend, hoewel de kosten hoog zijn, maar een cent penny-goederen. Het belangrijkste is dat de aluminiumplaten ook kunnen worden gebruikt in een reeks chromatische chromatografie.