Kenmerken van polycarbonaat plaat

Polycarbonaat (PC) zonnepaneel heeft de volgende kenmerken:

1, lichtdoorlatendheid: Polycarbonaat Zonlicht Board doorlaatbaarheid van maximaal 89%, kan worden vergeleken met glas Shan schoonheid. UV-coating Plaat in de zon zal geen gele verandering, verstuiving, lichtdoorlatendheid produceren, een decennium na het verlies van slechts 6, PVC verlies percentage is zo hoog als 15% -20%, glasvezel voor 12% -20%.

2, Impact: slagvastheid is gewone glas 250-300 keer, dezelfde dikte van acrylplaat 30 keer keer, is gehard glas 2-20 keer, met 3 kg hamer onder twee meter vallen ook geen scheuren, er is "niet gebroken glas" en "lovende staal naam".

3, anti-UV: polycarbonaat zonnecel is gecoat met UV-bestendig (UV) coating, de andere kant heeft een condensatiebehandeling, set anti-ultraviolet, thermische isolatie en anti-dew-functie in een. kan ultraviolette straling blokkeren door en waardevolle kunstwerken en tentoongestelde voorwerpen beschermen, zodat deze niet wordt beschadigd door ultraviolette stralen. Er is ook een dubbelzijdig UV-bestendig pc-bord, geschikt voor speciale bloemenplanten en bescherming tegen ultraviolette stralingsvereisten in een hogere omgeving.

4, licht van gewicht: het aandeel van glas slechts de helft, het opslaan, lossen, installatie en ondersteuning van de kosten van het kader. Polycarbonaat blad

5, vlamvertragend: nationale norm gb50222-95 bevestigd, pc board moeilijk brandend niveau, dat wil zeggen, B1 niveau. PC Board's eigen ontstekingspunt is 580 ℃, van het vuur na het zelf uit, verbranding zal geen giftig gas produceren, zal niet bijdragen aan de verspreiding van het vuur.

6, kan worden gebogen: volgens de ontwerptekeningen op de site met behulp van koude buigen modus, geïnstalleerd in gebogen, halfronde boven-en venster. De minimale buigradius is 175 keer de dikte van de plaat en kan ook thermisch gebogen zijn.

7, geluiddicht: polycarbonaat zonlicht isolatie effect is duidelijk, dan dezelfde dikte van het glas en de sub-naverbrander hebben een betere geluidsisolatie, in dezelfde dikte, pc board geluidsisolatie dan glas om 3-4dB te verbeteren. Op de internationale snelweg is lawaaibarrière het voorkeursmateriaal. Polycarbonaatplaat

8, energiebesparing: zomer cool, winter warmte behoud, polycarbonaat Sunshine Board heeft meer dan gewone glas en andere plastic thermische geleidbaarheid (k-waarde), isolatie-effect dan hetzelfde glas hoge 7% -25%, pc board isolatie tot 49 %. Zodat het verlies van warmte sterk wordt verminderd, voor de bouw van warme apparatuur, is milieuvriendelijke materialen. Polycarbonaat blad

9, temperatuur aanpasbaarheid: polycarbonaat Sunlight board in-40 ℃ komt niet voor koude verbrossing, in 125 ℃ niet verzacht, in de barre omgeving van de mechanica, mechanische eigenschappen en dus geen significante wijzigingen. Polycarbonaat plaat

10, weersbestendigheid: polycarbonaat zonnepanelen kunnen in het bereik van 40 ℃ tot 120 ℃ zijn om de stabiliteit van de fysieke indicatoren te behouden. Kunstmatige klimaatverouderingstest 4.000 uur, gele variatie van 2, lichttransmissie daalde met slechts 0,6%.

11, dauw-proof: buitentemperatuur is 0 ℃, binnentemperatuur is 23 ℃, indoor relatieve vochtigheid onder 80%, de binnenkant van het materiaal niet dauw.