PVC plafond, pvc paneel Is niet dik, hoe om te kiezen van de geïntegreerde plafond?

PVC-plafond is de verwarming, ventilatie, verlichting, metalen plafond vier functies zijn geïntegreerd, de keuken verwarmings-, ventilatie, verlichting, geluidsinstallatie en metalen plafond installatie stap in plaats, alle door de fabrikant. Geïntegreerde plafond mooie verschijning, gemakkelijke installatie, uniforme stijl en andere kenmerken, om de markt te betreden slechts 3 jaar om te winnen van de gunst van de consument en de snelle verspreiding in een alarmerend tempo. Geïntegreerde geïntegreerde plafond voldoen aan de familie voor de renovatie van de keuken hoge normen van gepersonaliseerde vraag, echter onderdeel van het bedrijf is het gebruik van de consument weet niet de touwen, met alle technische termen en begrippen speculaties verwarren kunt maximaliseren, onwaardig reap winsten gemeenschappelijk optreden.

Geïntegreerde plafond is de verwarming, ventilatie, verlichting, metalen plafond vier functies zijn geïntegreerd, de keuken verwarmings-, ventilatie, verlichting, geluidsinstallatie en metalen plafond installatie stap in plaats, alle door de fabrikant. Geïntegreerde plafond mooie verschijning, gemakkelijke installatie, uniforme stijl en andere kenmerken, om de markt te betreden slechts 3 jaar om te winnen van de gunst van de consument en de snelle verspreiding in een alarmerend tempo. Geïntegreerde geïntegreerde plafond voldoen aan de familie voor de renovatie van de keuken hoge normen van gepersonaliseerde vraag, echter onderdeel van het bedrijf is het gebruik van de consument weet niet de touwen, met alle technische termen en begrippen speculaties verwarren kunt maximaliseren, onwaardig reap winsten gemeenschappelijk optreden.

De aluminium gesp is niet dik, zorg over materiaal en textuur

Veel bedrijven te verwarren het publiek, vaak de Spie plaat dikte als de prijs te verkopen hoog reden, zoals iedereen weet, huidige Aluminiumhoudende Spie plaat, volgens de rang laag is, medium en high afdeling alleen de roll coating plaat multiplex film geconfronteerd, oxidatie in drie soorten materiaal omvat en de eenheid van de drie materialen in het oppervlak van de aluminium coating is werden anders behandeld door de vorming. Volgens de invoering van geïntegreerde plafond technologie ontwikkeling personeel, Aluminiumhoudende Spie plaat substraat in het algemeen gebruikt in aluminium magnesiumlegering, kan Aluminiumhoudende Spie plaat dikte tussen 0,6 en 0.7 mm, veiligheid zullen niet uit vorm. Inferieur aluminium plafond aanneemt de recycling van aluminium, niet alleen doen niet dun, meer gevoelig voor corrosie en oppervlakte laag peeling. Op hetzelfde moment, drie soorten materialen, lamineren hars gecoat materiaal en roll coating van de plaat coating, hebben meer kans op slechte fabrikanten gebruik worden de lage kwaliteit van het milieu niet gecoate laag, coating, niet alleen snel vervaagd, peeling, en zal meer in het gebruik proces release schadelijke gassen, wat resulteert in "decoratie verontreiniging".

De elektrische veiligheid is zeer belangrijk

Geïntegreerde plafond geïntegreerd, het omvat twee categorieën van de kern is het plafond, twee elektrische apparaten zijn. Geïntegreerde plafond is de integratie van huishoudelijke apparaten en traditionele plafond combinatie is dus vooral het plafond in de badkamer ruimte wordt echter belangrijker, in recente jaren, zoals de verwarming lamp explosie, warme wind leiden tot branden en andere ongevallen zijn gehoord, de wortel van het probleem, alle schuld slecht fabriek inferieur toestellen samen gebruiken en laag geprijsde producten er is geen garantie , en consumenten in het gebruik van gemakkelijk een beveiligingsrisico inhouden. Volgens de deskundigen van de industrie is geïntegreerde plafond de belangrijkste component van het elektrische toestel. Daarom, om elektrische toestellen en producten overeenkomende graad was 100%, consumenten kunnen de meest eenvoudige en meeste zorg kopen manier--merknaam toestellen bedrijf lanceerde onafhankelijke en betrouwbare producten, zoals industrie merk lanceerde de "6 garantie de verwarming lamp", "vijf doorbraak ventilator", "vier belangrijke kenmerken van de verlichting", correlatie bijpassende plafond Spie plaat, niet alleen prestaties samen kan worden meer perfecte fusie , stijl is ook meer verenigd kunnen worden.

Het is de structuur van de belangrijkste ondersteunende driehoek van het veiligst

Klant bij de keuze van geïntegreerde plafond, vaak in de misleidende ondernemingen, alleen aandacht besteden aan de materialen na installatie te kunnen zien, en fabrikanten te verhogen van winst, in assistent (geïnstalleerd in de hoofdframe-sectie, met inbegrip van driehoekige Kiel, keel, hanger, opknoping stukken, etc.) op stelen om het aanpassen van de materialen. En assistent geïntegreerd plafond relatieve termen, gelijkwaardig zijn aan de oprichting van een gebouw, en de balk kolom, dus veel van de installatie aan het plafond (minder dan twee jaar, omdat de assistent roest of onvermogend voor vracht veroorzaakt door onderbroken plafond vervorming, bodemdaling en zelfs instorten fenomeen.

De enige halffabrikaten, ontwerp, installatie is zeer belangrijk

Geïntegreerd plafond, punten drie zeven verpakkende materialen. We in elke winkel merk gewoon code markeert een prijs te kopen, gewoon koud metalen materialen en deze materialen alleen door professionele ontwerpers, installateurs, metamorfose tot overeenstemming met de algemene stijl van de Jiezhuang van geïntegreerde plafond. Daarom consument in de aankoop van het geïntegreerde plafond, naast selecteren betrouwbaar merk, we moeten meer aandacht besteden aan of het certificaat installatie personeel kwalificatie gerelateerde, teneinde geïntegreerd plafond meer professionele installatieservices voor hun eigen.

Vier de selectiemethode van aluminium Spie

1, visuele, glad oppervlak, geen krassen of andere onvolkomenheden. Geen sectie van zwart, grijs, groen en onzuiverheden.

2, voelen, touch het oppervlak is glad en delicaat.

3 oren, goede vinger op de aluminium gesp, metalen geluid clear, crisp. Slecht geluid verstopte, metalen geluid is niet duidelijk.

4, hand goed gebogen, met de vraag of het kunt terugkeren naar de oorspronkelijke vorm te testen elastic.hollow polycarbonaat blad vaste PC blad, holle PVC plafond/muur blad, PVC decoratie blad