Polycarbonaat Triple muur dakplaten

Polycarbonaat Triple muur dakplaten
Productdetails

Productdetails

Polycarbonaat triple muur holle blad is gemaakt van polycarbonaat (PC genoemd) materiaal bij hoge temperatuur. Het heeft uitstekende eigenschappen zoals behoud, vlamvertragende, UV bescherming, wind en regen hittebestendigheid, licht van gewicht, robuust en duurzaam, en goed veroudering weerstand.


Belangrijkste kenmerken

1. Excellemt lichttransmissie

2. licht gewicht- en stootvastheid

3. geluidisolatie en vlam vlamvertragend

4. goede energiebesparing effect

5. weer resistance(anti-fog/drop)


Specificatie

1) dikte: 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, 16 mm, 18 mm.

2) Max. breedte:: 2100mm, lengte tot aanvragen.

3) kleur: Helder, blauw, Lake-blauw, groen, bruin, grijs, opaal-wit, zilver, etc.


Toepassing

Het wordt voornamelijk gebruikt voor de bouw van grootschalige projecten zoals luifel, carport, kleine bloem woningbouw, snelweg lawaai barrière en broeikasgassen. De producten van ons bedrijf kunnen bieden een variëteit aan blad kleuren, zoals transparante, melkachtig wit, grasgroen, meer blauw, berg blauw, bruin, donkerbruin, enz., evenals de op maat gemaakte blad grootte en dikte aanpassen.Informatie

We zijn een professionele fabrikant en exporteur van kunststofplaten, ontwerpen en produceren van holle polycarbonaat blad, stevige PC blad, holle PVC plafond/muur blad, PVC decoratie blad, enz. Wij eigen fabriek van 80000 M2 lokaliseren van 200m in de buurt van de afrit van de Tudian van Shanghai-Hangzhou Expressway, vervoer is erg handig.

Onderzoek